Flatenloppet 2018

Flatenloppet är ett löplopp som är 5,8 km runt Flatensjön i Stockholm.  Man kan välja om man vill gå, jogga eller springa. Det går även bra att ta sig runt med barnvagn eller som Arne 94 år gjorde 2017 han tog sig runt med sin rullator.

2018 kör vi loppet lördagen den 15e Sep start kl 13.00. Under fliken inbjudan hittar ni all info om loppet.

Anmäl dig här här i år går det även bra att anmäla sig till ”Flatenloppet familj” Flatenloppet familj är om man även har med sig ett barn upp till 15 år gammal.

Nu bryter vi tystnaden kring beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa. Genom att medverka i flatenloppet så stöttar du samtidigt Beroendepodden som är en podcast om alla sorters beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa.  Många människor har fått möjlighet till hjälp med sin problematik sen dom kom i kontakt med beroendepodden och flera människor vill vi hjälpa.  Tillsammans gör vi förändring.

Vi som ligger bakom Flatenloppet lever själva nyktra och drogfria sedan många år tillbaka. Flatenloppets syfte har alltid varit att hjälpa/stöta människor med ett beroende, missbruk, medberoende och psykisk ohälsa.

Flatenloppet drivs av organisationen Running4sobriety.

Hoppas vi ses.

// Annelie och Mats

21751411_10155025103796048_6267265761169645360_n-2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s